Cross-Border Seminar 2019

După ce anul trecut Euroguidance România a organizat a XIII-a ediție a Seminarului internațional Cross Border cu tema „Guidance and counselling in the school curriculum. Experiences, practices, innovations and responses to current challenges”, anul acest el va se va desfășura în Slovenia și va avea tema „Skills for the future”.

Principalul obiect al acestor seminarii este de a oferi practicienilor și decidenților informații privind o multitudine de subiecte din domeniul lor de activitate.

În contextul schimbărilor tehnologice rapide la care asistăm, consilierii în carieră se confruntă cu întrebări legate de modul în care ocupațiile și carierele se schimbă la rândul lor pentru a răspunde nevoilor pieței muncii. Consilierii în carieră vor avea ocazia să discute despre modalități prin care să facă față acestor provocări atunci când își consiliază clienții.

Evenimentul din acest an își propune să pună în discuție contextele naționale și exemple de inițiative care se află la îndemâna consilierilor și beneficiarilor de servicii pentru a-și îmbunătății abilitățiile de care va fi nevoie pe viitor.

Organizatorul evenimentului este Servicul de Ocuparea Forțelor de Muncă din Slovenia, prin Euroguidance Slovenia, împreună cu centrele Euroguidance din Austria, Cehia, Croația, Germania, Ungaria, România, Polonia, Portugalia, Serbia și Slovacia.

Articol de: Admin