Anunț conferință națională (2016)

Anunt conferința naționala 2016

Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei și Euroguidance România vă invită la a XVIII-a Conferință Națională Euroguidance „Consilierea și orientarea în curriculumul școlar”. Evenimentul se va desfășura în zilele de 6-7 octombrie 2016 în sala Auditorium a Universității Naționale de Muzică din București, Str. Știrbei Vodă Nr. 33.

Conferința reprezintă o ocazie excelentă pentru a face schimb de idei și bune practici cu experți și practicieni din țară și străinătate asupra modului în care ar trebui gândită și implementată aria curriculară Consiliere și orientare în învățământul gimnazial din România. Conferința include sesiuni plenare și ateliere interactive.

Evenimentul se adresează consilierilor școlari din învățământul preuniversitar, precum și experților, cercetătorilor, factorilor de decizie din domeniul consilierii și orientării. Evenimentul se va desfășura în limba română și parțial în limba engleză. Participanții trebuie să cunoască limba engleză și să aibă experiență relevantă în domeniul consilierii și orientării.

Euroguidance România asigură pentru câte un reprezentant CJRAE din fiecare județ costurile de cazare, masă și transport. Participarea este pe bază de invitație. Înscrierile la conferință s-au încheiat.

 

Vorbitori la sesiunile plenare

 
 

Articol de: Admin

'.__('Previous Story','tfuse').'%title' ); ?> '.__('Next Story','tfuse').'%title' ); ?>